کد دوره |
عنوان دوره |
مدت (ساعت) |
TU-11-11 |
دوره عمومی پشینیاز اخذ مجوز صنفی |
24 |
TU-12-11 |
دوره اختصاصی رستوران ،تالار، فست فود و کیترینگ |
48 |
TU-12-11-1 |
آشپزی صنعتی |
16 |
TU-12-11-2 |
تشریفات و پذیرایی |
12 |
TU-12-11-3 |
ایمنی و بهداشت |
12 |
TU-12-11-4 |
ساختار فنی مهندسی واحدهای صنفی حوزه غذا |
8 |
TU-13-11 |
قانون نظام صنفی (با تمرکز بر آیین نامه ها و دستورالعمل ها) |
16 |
TU-14-11 |
مدیریت رستوران ها |
8 |